Skip to main content

Asset 23

Digital Marketing

Οι Μαρκετίστες μας είναι άνθρωποι που πρώτα από όλα κατανοούν την αγορά και την συμπεριφορά των καταναλωτών. Δεύτερο στοιχείο είναι η άριστη τεχνική κατάρτιση που θα απογειώσει τις καμπάνιες σας. Το μοντέλο ανάπτυξης που εφαρμόζουμε και οδηγούμε τους πελάτες μας στην επιτυχία.

Μια διαφημιστική εταιρεία μπορεί να είναι ο καταλύτης της επιχείρησης σας. Είναι ο τρόπος να αναπτυχθείτε. H Infoline ανάπτυξε το πιο σύγχρονο διαφημιστικό τμήμα στην Θεσσαλονίκη. Παρέχουμε υπηρεσίες διαφήμισης σε όλο το φάσμα του Digital αλλά και παραδοσιακού Marketing. Είμαστε ένα 360° digital marketing agency που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη. Οι υπηρεσίες στις οποίες ξεχωρίζουμε είναι οι παρακάτω:

✔️ Google Ads

✔️Search Engine Marketing με διαφημίσεις στο Search Network της Google

✔️Διαφήμιση στο Display Network (Δίκτυο Προβολής) της Google

✔️ YouTube Ads

Στην Infoline μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες, οι οποίες ταιριάζουν στην επιχείρηση σας και μπορούν να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους, με την βέλτιστη απόδοση!

S.E.O.

Το Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης) αποτελεί για τους περισσότερους ειδικούς του τομέα το βασικό digital marketing εργαλείο για κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται online.

Τι ακριβώς είναι το S.E.O.

Πρόκειται για την στρατηγική βελτιστοποίησης ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, με στόχο να κατακτήσουν τις πρώτες θέσεις των οργανικών αποτελεσμάτων στις μηχανές αναζήτησης για τις σχετικές “λέξεις-κλειδιά” που αναζητούν οι χρήστες. Το SEO διακρίνεται σε επιμέρους στρατηγικές, αυτές του On–page, Off–page και Technical που όλες όμως αποσκοπούν στην επίτευξη υψηλής κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Γιατί πρέπει να εντάξετε το S.E.O. στην Digital Marketing στρατηγική σας

Σήμερα, όλοι οι χρήστες που επιθυμούν να βρουν κάποιο προϊόν, υπηρεσία ή πληροφορία για κάτι που τους ενδιαφέρει, θα στραφούν σε μία μηχανή αναζήτησης (όπως η Google) για να το βρουν. Εάν σκεφτείτε πως το 93% των χρηστών δε θα φτάσει καν μέχρι την τρίτη σελίδα, δεν θα θέλατε να βρίσκεται και η δική σας επιχείρηση στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αυτής της αναζήτησης;

Το Search Engine Optimization είναι η ιδανική λύση για εσάς:

✔️Εάν επιθυμείτε να εδραιώσετε το brand σας στον τομέα που δραστηριοποιείται και να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό σας

✔️Εάν επιθυμείτε να αυξήσετε το traffic προς την ιστοσελίδα σας ή το eshop σας, χωρίς να χρειάζεται να επενδύετε συνεχώς σε νέες διαφημιστικές καμπάνιες

✔️ Εάν επιθυμείτε να βρίσκετε στα αποτελέσματα αναζητήσεων των δυνητικών πελατών σας, όταν αναζητούν κάτι σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας

Είτε η επιχείρηση σας είναι μεγάλη και γνωστή, είτε νέα στο χώρο και άγνωστη, είτε είναι τοπική ή πολυεθνική, το Search Engine Optimization μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της.

Στην Infoline, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε πλήρως σε αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησής σας και στην επίτευξη των στόχων σας, με το εξειδικευμένο μας προσωπικό. Εφαρμόζοντας μία στρατηγική προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και επιχειρηματικούς στόχους, αλλά και στις τάσεις της αγοράς, σε συνδυασμό με τη δική μας τεχνική κατάρτιση, η επιτυχία είναι μονόδρομος …all the way to the top of the SERPs!

Πόσο γρήγορα μπορεί η ιστοσελίδα μου να εμφανιστεί στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων της Google;

Το παραπάνω ερώτημα είναι το συχνότερο που απασχολεί περισσότερο τους επιχειρηματίες που αποφασίζουν να επενδύσουν στον SEO. Αυτό συμβαίνει γιατί πραγματικά όφελος από το SEO θα δει ένας επιχειρηματίας όταν η ιστοσελίδα του εμφανιστεί όχι μόνο στην πρώτη σελίδα αλλά στα πρώτα 4 – 5 αποτελέσματα.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι 2 οι βασικοί παράγοντες. Ο πρώτος είναι η ανταγωνιστικότητα και άρα η δυσκολία της λέξεως που στοχεύουμε. Για μια δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική λέξη ένας μέσος χρόνος είναι 6 έως 12 μήνες μπορεί και περισσότερο. Για μια όχι τόσο δύσκολη λέξη μπορούμε να έχουμε και γρηγορότερα αποτελέσματα. Ως ελάχιστο χρόνο για οποιαδήποτε λέξη κλειδί μπορούμε να ορίσουμε τους 3 μήνες. Υπάρχουν παραδείγματα που ιστοσελίδες έφτασαν στην πρώτη σελίδα και σε λιγότερο από 15 ημέρες αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις αποτελούν εξαιρέσεις και συνήθως πρόκειται για λέξεις κλειδιά οι οποίες δεν έχουν εμπορικό ενδιαφέρων ή οι τεχνικοί ακολούθησαν αθέμιτες τεχνικές για να προκαλέσουν ένα μάλλον εφήμερο αποτέλεσμα.

Ποιες είναι οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσει μια επιχείρηση για να έχει σωστά αποτελέσματα S.E.O.;

Στο SEO υπάρχουν διαδικασίες που ακολουθούμε περιοδικά και για αυτόν τον λόγο αυτή η υπηρεσία είναι μια υπηρεσία που πληρώνεται κάθε μήνα. Οι διαδικασίες αυτές έχουν 3 φάσεις. Η πρώτη φάση είναι αυτή της ανάλυσης και στόχευσης. Η δεύτερη φάση είναι αυτήν της ανάπτυξης και τοποθέτησης και η τρίτη φάση είναι αυτή του απολογισμού των αποτελεσμάτων και της επαναστόχευσης.

✔️Ανάλυση παρούσας θέσης

✔️Εύρεση λέξεων κλειδιών

✔️Ανάλυση ανταγωνισμού

✔️Ορισμός στόχου

✔️Δημιουργία περιεχομένου

✔️On Page Technical SEO

✔️Off Page SEO – Backlinking

✔️Internal Linking

✔️Ανάλυση δεδομένων Webmaster – Analytics

✔️Reporting

✔️Ανάλυση επίτευξης στόχου

Accessibility Toolbar